Home / / Prijsvraag uitgeschreven voor passende namen groepswoningen Zorgcentrum ’t Vlierhuis

Prijsvraag uitgeschreven voor passende namen groepswoningen Zorgcentrum ’t Vlierhuis

OMMEN – De Saxenburgh Groep vierde op 9 november het vijfjarig bestaan van haar Zorgcentrum ’t Vlierhuis in Ommen, tezamen met cliënten, familie en buurtbewoners. Tijdens deze viering is een prijsvraag uitgeschreven voor het bedenken van passende namen voor de groepswoningen en het wijksteunpunt. De inzendingen kunnen ingeleverd worden tot aan de Kerstfair op 8 december in het zorgcentrum.

“Wij willen onze bewoners nog meer het gevoel van herkenning geven. Daarom hebben wij een prijsvraag uitgeschreven voor het bedenken van een passende naam voor elk van de zeven groepswoningen en het wijksteunpunt,” vertelt wijkmanager Alien Tuinman.
Zorgcentrum ’t Vlierhuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Het ligt dichtbij het Ommerbos en de sportvelden en is omringd door enerzijds woonwijk Alteveer, anderzijds nieuwbouwwijk De Vlierlanden.
Liefdevolle zorg, persoonlijke aandacht, uitgaan van de belevingswereld en mogelijkheden van de individuele cliënt en sfeervol ingerichte hoekjes die herinneren aan het leven van vroeger, maken deel uit van de dagelijkse zorgverlening.

Formulieren voor de prijsvraag zijn verkrijgbaar in het wijksteunpunt. Inzendingen met motivatie kunnen ingeleverd worden tot aan de Kerstfair op 8 december in Zorgcentrum ’t Vlierhuis. Deze sfeervolle markt met diverse kramen is van 9.30 – 12.30 uur.

Lees ook

Nieuw in Ommen: ontmoetingscentrum voor mensen met (lichte) geheugenproblemen

OMMEN – Op maandag 7 februari vindt de opening plaats van een nieuw ontmoetingscentrum in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.