Home / Dalfsen Regio / zorgcentrum t vlierhuis viert eerste lustrum met feestelijk programma

Zorgcentrum ’t Vlierhuis in Ommen, onderdeel van de Saxenburgh Groep, viert vrijdag 9 november feest. Het is dan vijf jaar geleden dat de eerste cliënten en medewerkers hun intrek namen in de nieuw gebouwde kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Van 14.00 tot 18.00 uur zijn belangstellenden welkom om samen met bewoners en medewerkers het eerste lustrum te vieren.

zorgcentrum t vlierhuis viert eerste lustrum met feestelijk programma

De hele middag staat in het teken van het vijfjarig bestaan. Er is een uitgebreid programma samengesteld met onder andere ballonnenclown, muziek, spelletjes, duofiets, film en foto’s over ‘t Vlierhuis en een prijsvraag. Vanzelfsprekend staat de koffie klaar. Van 16.30 tot 17.30 uur kunnen de bezoekers genieten van een kop oer-Hollandse erwtensoep. Ook is er veel informatie over wat ’t Vlierhuis is en hoe de zorg in deze kleinschalige woonvorm gestalte krijgt.

Locatiemanager Alien Tuinman van de Saxenburgh Groep: “’t Vlierhuis heeft zich ontwikkeld tot een fijne plek om te wonen, waar mensen zich thuis kunnen voelen en waar liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend zijn. Bij alles wat wij doen gaan wij uit van de belevingswereld en mogelijkheden van de individuele bewoner. Onze ruimtes zijn ingericht met sfeervolle details en hoekjes die herinneren aan het leven van vroeger. Onze zorg bieden wij op maat aan. Het levensverhaal van de bewoner, dat wij samen met de familie optekenen, is voor ons van groot belang. Onze zorg ontwikkelt zich voortdurend. Zo willen wij gaan werken met leefcirkels. Afhankelijk van wat de bewoner aankan, betekent dit voor de één een vrije beweegruimte binnen de eigen woongroep. Voor de ander kan dat een zelfstandig wandelingetje in de buurt zijn.” Al deze ontwikkelingen wil de Saxenburgh Groep graag delen met de inwoners van Ommen en omgeving.

Bewoners, medewerkers en vrijwilligers rekenen 9 november dan ook op veel ‘visite’ en een ouderwets gezellige middag.
Zorgcentrum ’t Vlierhuis is te vinden aan de Haarsweg 105 in Ommen.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.