Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Deze opname is bijna 60 jaar geleden gemaakt in Vilsteren. Het maakt onderdeel uit van een serie van 29 foto’s van de eerste communie in 1959 in Vilsteren. Op de foto’s staan veel personen waar we graag de namen van willen hebben. Wie helpt ons aan bijvoorbeeld de namen van deze 4 meisjes die bij deze gelegenheid gewillig poseren voor fotojournalist Herman Wigbels?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 28 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank.

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (archiefnummer haw_58317, publicatiedatum 14-11-2018, kindercarnaval in 1966 in Lemelerveld) hebben we helaas nog geen reacties ontvangen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_64307 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

Nieuw samenspel door Goed Goan en inwonerbetrokkenheid

Speerpunt van de raad in visie en beleid verwoord DALFSEN – De samenleving verandert en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.