Zoekplaatje van de week

Fotojournalist Herman Wigbels maakte in 1966 een paar foto’s van een in Lemelerveld georganiseerd kindercarnaval. Op deze foto staan een paar kinderen als bejaarden verkleed. Wie helpt ons aan namen?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 27 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank.

Met dank aan Annet en Harry Schoorlemmer voor de informatie over het vorige zoekplaatje uit deze reeks (haw_62413, heropening van café-restaurant “De Klomp” in Vilsteren, publicatie 31 oktober 2018): Op de foto staan Leida Schoorlemmer-Veelers en Harry Schoorlemmer met de kinderen Coert en Jeroen Schoorlemmer. Daarnaast kregen we van Harry meerdere namen die betrekking hebben op andere foto’s van de heropening op 14 mei 1970. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_58317 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.