Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Op dit deel van een grotere foto, afkomstig van de familie Harmsen-Sonnenberg, staat links Gees Steen-Stegeman. De drie personen achter/rechts van haar zijn onbekend. Op een ander deel van de foto (niet zichtbaar) staan o.a. Hermannus Terra, Jan Roosken en Klaas Hurink. Wie weet wanneer de foto ongeveer is gemaakt en helpt ons aan de namen van de drie personen achter/rechts van Gees?

Met dank aan Herman van Elburg voor de informatie over het vorig zoekplaatje uit deze tweewekelijkse reeks (YC0033, publicatiedatum 7 november 2018): “Op de deelfoto naast de mevrouw met bril, staat een kleinere mevrouw die over de schouder van een meisje dat voor haar staat meekijkt. Dat is mevrouw Oldeman; ze woonde aan het Bergpad en was (pleeg?) moeder van 3 meisjes (Tineke, Nelleke en ?? )”. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer IB0020 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl: Hammerweg 10 in Ommen.

Lees ook

‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’

OMMEN – Toen Ommen en Hardenberg een ambtelijke fusie aangingen hanteerden beide gemeentes drie argumenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.