Home / / Zaterdagteam OVC ’21 krijgt voetbaltassen van de Herberg

Zaterdagteam OVC ’21 krijgt voetbaltassen van de Herberg

OMMEN – Café De Herberg heeft het zaterdagteam van OVC ’21 voorzien van nieuwe voetbaltassen. Op het podium van het muziekcafé van Hans van Lingen werden de tassen overgedragen aan het team, nadat Berna Poelarends namens de sponsorcommissie van de club de weldoener kort had toegesproken en als badankje een bloemetje had overhandigd.

De kroegeigenaar draagt OVC ’21 al jaren een warm hart toe. Bekend is zijn reclamebord langs het hoofdveld. Dit staat namelijk bewust op de kop en valt daardoor goed op tussen alle andere borden. Zie www.ovc21.nl.

Lees ook

Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter?

(Advertorial) OMMEN – Wil jij in deze coronatijd lekker blijven bewegen en sporten, nu het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.