Home / Dalfsen Regio / winter fair hardenberg succes met meer dan 15 000 bezoekers

De veertiende editie van Winter Fair Hardenberg is op 9, 10 en 11 november bezocht door 15.195 bezoekers. Dat zijn ruim 1.000 bezoekers meer dan in 2017 en zelfs 4.000 meer dan in 2016. Nooit eerder werd Winter Fair Hardenberg zo druk bezocht. “Het was een fantastische editie met veel positieve geluiden van zowel bezoekers als deelnemers. Dat we voor het tweede jaar op rij een record aantal bezoekers wisten te trekken is geweldig. Het event heeft een sterke regionale aantrekkingskracht, maar we zagen dit jaar ook meer bezoekers uit andere windstreken van het land”, zegt organisator Annie Kolthof.

winter fair hardenberg succes met meer dan 15 000 bezoekers

Winter Fair Hardenberg telde dit jaar vier in plaats van drie beurshallen met in totaal ruim 200 deelnemers. Ook dat was een record voor het 3-daagse evenement. Hiervoor namen gemiddeld 150 tot 160 standhouders deel aan de beurs. Verder was er voor het eerst een indoor schaatsbaan die met name in de smaak viel bij de kinderen. “En de aankleding en indeling van de hallen was dit jaar anders, allemaal iets overzichtelijker en sfeervoller. Daar kregen we ook positieve reacties op. Bovendien denken veel bezoekers en deelnemers met ons mee om Winter Fair Hardenberg in 2019 nog mooier te maken, daar zijn we erg blij mee”, aldus Kolthof.
1900 euro voor Stichting Opkikker
Het organiserende Easyfairs Evenementenhal was zelf ook drie dagen lang aanwezig met een stand om geld in te zamelen voor Stichting Opkikker. Ook een deel van de opbrengst van de garderobe ging naar dit goede doel. In totaal werd 1900 euro ingezameld. Easyfairs Evenementenhal streeft ernaar om via diverse acties 5.000 euro binnen te halen. Met het eindbedrag gaan meerdere werknemers zich inzetten als vrijwilliger tijdens de jaarlijkse Opkikkerdag, zodat ze twintig gezinnen een onbezorgde en onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.