winst voor sallandse dammers

Het was de Onnanees Jan van Buiten die profiteerde van een foutieve achterloop van zijn opponent. Zoals tot nu toe altijd consolideerde de Steenwijkenaar John Folkers deze voorsprong. Uitbouw vond plaats door een positionele zege van de Vroomshoper Hilco Braakman. De Olstenaar Rob Hendriks, de Beemtenaar Fred van Amersfoort en de Raaltenaar Ab Steenbergen brachten de stand via remises op 8-4.

De Deventenaar Dick Halma bracht met goed spel de stand op 10-4, waarna de Raaltenaar Johan Bulstra het beslissende 11e punt pakte. Twee remises van Raaltenaar André Klein Tank en de Apeldoorner Hans van Hal bracht de eindstand op 13-7.

Met deze overwinning kwamen de Sallandse dammers weer dichtbij de top in de 2e klasse B. Op 8 december is er de topper Eye-T Webdesign/OG Wapenveld – TDT Salland CT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.