Home / / Winnares ‘Daan & Donna Christmas bingo’

Winnares ‘Daan & Donna Christmas bingo’

OMMEN – Maar liefst 150 lady’s namen onlangs deel aan de ‘Daan & Donna Christmas bingo’. Het gezellige evenement, dat elk jaar georganiseerd wordt door twee winkeliers uit Ommen, wordt mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit Ommen.
Op de foto de gelukkige winnares Herma Brinkhuis met ladyspeaker Antoinette Pieterman. Herma won vier bonnen van 100 euro per stuk van Salon Nardi’s, Salon Fawless, Daan Mode, en Donna jewelste & lifestyle.

Lees ook

Inzameling Kledingbank

OMMEN – Op 8 december houdt de Kledingbank Ommen tussen 17.30 en 19.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.