Home / / Winkeldieven slaan toe in centrum Ommen

Winkeldieven slaan toe in centrum Ommen

OMMEN – Vrijdagmiddag zijn er in Ommen twee diefstallen gepleegd. Een man liep erg hard weg uit de Kruidvat richting de Bermerstraat. Een toevallige passant vond dit zo verdacht dat hij de achtervolging heeft ingezet. Hij zag dat de man in een voertuig stapte en er samen met een vrouw vandoor ging. De getuige kon de politie een duidelijke omschrijving van de verdachten en het voertuig geven.Even later was het weer raak in het centrum van Ommen. Bij het Broekenhuis trokken twee mannen nogal de aandacht. De buurman van de winkel zag de mannen even later over straat lopen met jassen waar de kleerhangers nog in hingen. De man vertrouwde het niet en zorgde ervoor dat de mannen de jassen lieten vallen. De dieven probeerden vervolgens te ontvluchten. Vier gasten van een nabijgelegen café zetten daarop de achtervolging in. De dieven wisten te ontkomen, maar meerdere getuigen hebben ook van dit tweetal een duidelijke omschrijving kunnen geven.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Home / Dalfsen Regio / winkeldieven slaan toe in centrum ommen

Vrijdagmiddag zijn er in Ommen twee diefstallen gepleegd. Een man liep erg hard weg uit de Kruidvat richting de Bermerstraat. Een toevallige passant vond dit zo verdacht dat hij de achtervolging heeft ingezet. Hij zag dat de man in een voertuig stapte en er samen met een vrouw vandoor ging. De getuige kon de politie een duidelijke omschrijving van de verdachten en het voertuig geven.

winkeldieven slaan toe in centrum ommen

Even later was het weer raak in het centrum van Ommen. Bij het Broekenhuis trokken twee mannen nogal de aandacht. De buurman van de winkel zag de mannen even later over straat lopen met jassen waar de kleerhangers nog in hingen. De man vertrouwde het niet en zorgde ervoor dat de mannen de jassen lieten vallen. De dieven probeerden vervolgens te ontvluchten. Vier gasten van een nabijgelegen café zetten daarop de achtervolging in. De dieven wisten te ontkomen, maar meerdere getuigen hebben ook van dit tweetal een duidelijke omschrijving kunnen geven.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.