Home / / Welkomstdienst

Welkomstdienst

NIEUWLEUSEN – In de Grote Kerk aan de Dommelerdijk te Nieuwleusen wordt zondagavond 25 november om 19.15 uur een muzikale Welkomstdienst gehouden. De muzikanten van MusicArdore laten zien en horen dat zij meer kunnen dan het spelen van muziek. Zij doen hun naam eer aan: met passie en vol vuur met elkaar muziek maken tot eer van God. Samen met de mensen uit de welkomstdienstcommissie wil zij mensenharten raken. Kortom MusicArdore!
Koffie, thee en limonade staan vanaf 19.00 uur klaar. Het thema van de dienst zal zijn ‘Ontdek je plekje’. In deze dienst vertelt Dick van Lenthe ‘de preek van de leek’. Het wordt soms best wel lastig gevonden om te weten wat het plekje is dat God voor je leven heeft bedoeld. Samen gaan we op zoek om vanuit de bijbel daar wat antwoorden op te krijgen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.