Home / / Wandeling WijZ Welzijn Ommen door Reestdal

Wandeling WijZ Welzijn Ommen door Reestdal

OMMEN – OWijZ Welzijn Ommen houdt donderdag 29 november alweer de laatste wandeling van 2018! Dit keer wordt onder leiding van mevr. Henny den Besten de Takkenhoogte en het Meeuwenveen in het Reestdal (Zuidwolde) verkend. Google voor meer info over dit gebied: Meeuwenveen/Takkenhoogte Het Reestdal.nl.
De kosten voor deelname bedragen 1,50 euro p.p. Om 9.00 uur verzamelen op de Voormars in Ommen, maar men kan ook rechtstreeks naar de P Takkenhoogte, Nieuwe Dijk 26 Zuidwolde gaan. Daar start de wandeling om 9.30 uur. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken in het Trefpunt (Meppelerweg 34) in Balkbrug. Voor info: tel. 0529 452545.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.