Home / / Wandel- en fietscoaching Evenmens

Wandel- en fietscoaching Evenmens

OMMEN/NIJVERDAL – Evenmens Samen Verder, voor mantelzorgers met een gemis, houdt donderdag 15 november vanuit Ommen een wandeling met gids. Doel van deze wandeling is lotgenoten met elkaar in contact brengen. Het vertrek is om 10.00 uur vanaf het station in Ommen. Onderweg is er een koffiemoment (voor eigen kosten).
Wilt u liever fietsen? Dat kan op maandag 12 november. Vertrek om 13.00 uur vanaf het station Nijverdal (kant van de bushaltes). Naast de fiets- en wandelcoaching kunnen gesprekken ook thuis gevoerd worden.Deelname is kosteloos, een kopje koffie/thee onderweg is voor eigen rekening; graag van tevoren aanmelden bij Ina Versmissen iversmissen@evenmens.nl of 0548-638830.

Lees ook

Lampie: Eerlijke pedaalridder

Was het een tijdje terug nog filefietsen, nu is er plenty ruimte. Het is mooi …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.