Home / Dalfsen Regio / voorbeschouwing avereest ontvangt zzvv

VV Avereest en ZZVV uit Zuidwolde staan momenteel in de middenmoot van de 3e klasse Noord. VV Avereest bekleedt de achtste plek met negen punten en de Zuidwoldenaren vinden we terug op plek zes met tien punten. Ondanks dat Zuidwolde vlakbij Balkbrug ligt hebben beide clubs in de recente jaren niet vaak tegen elkaar gespeeld. Vandaag is voor beide ploegen de kans om aan te haken bij de subtop van de competitie maar ook de teams op de lagere posities hebben sterke ambitie om te klimmen. Er loert dus ook gevaar om te zakken op de ranglijst.

voorbeschouwing avereest ontvangt zzvv

Vorige week zaterdag pakte VV Avereest de volle winst bij SCD in een goede wedstrijd waarin mogelijkheden waren tot een hogere score in de tweede helft en waar SCD in de slotseconden van de wedstrijd de gelijkmaker nog had kunnen scoren. Een spannende derby die voor Avereest prima uit pakte.

De gasten uit Zuidwolde speelden ook een derby. In Zuidwolde leverde de wedstrijd tegen Hoogeveen geen winnaar op. Na een goede 2-0 voorsprong in de eerste helft moest de ploeg van Rick Mulder toch achteruit in de tweede helft en wist Hoogeveen nog langszij te komen. De einduitslag werd 2-2.

Zaterdag is er dus weer een interessante en belangrijke pot voetbal te zien in Balkbrug. De wedstrijd VV Avereest – ZZVV begint zaterdag om half drie op Sportpark De Balk in Balkbrug.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.