Home / Dalfsen Regio / volleybalster kirsten knip komt naar lemelerveld

Kirsten Knip komt op 7 november naar Sporthal Heidepark in Lemelerveld om een volleybalclinic te geven aan de Raalter en Lemelerveldse jeugd. Bij SportBSO InOranje Raalte en Lemelerveld, stond de hele maand september in het teken van het volleybalspel. Zo’n zeventig kinderen hebben de afgelopen maand de basistechnieken van het volleybalspel beoefent.

volleybalster kirsten knip komt naar lemelerveld

Dit was een mooie kennismaking met de sport voor de deelnemertjes van SportBSO InOranje. Voor volleybalvereniging Salvora en volleybalvereniging de Bevers was het een perfecte gelegenheid om zich te profileren bij de basisschooljeugd. Om het samenwerkingssucces te vieren zal woensdag 7 november sportief en feestelijk worden afgesloten. De jeugd zal op deze dag gezamenlijk met Salvora en de Bevers diverse volleybalclinics afsluiten. De SportBSO kinderen van InOranje en de jongste jeugd van Salvora en de Bevers krijgen dan een training van Oranje International Kirsten Knip.

De clinic begint om 14.00. Na afloop is er de mogelijkheid om met Kirsten Knip op de foto te gaan en een handtekening te scoren.

 

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.