Home / Dalfsen Regio / volle kantine tijdens dalfser voetbalquiz

De kantine van SV Dalfsen was zaterdagavond uitstekend gevuld tijdens de derde editie van de Dalfser VoetbalQuiz. Zeventien teams bogen zich over honderd voetbalvragen en uiteindelijk trok het team van Niek van der Vegt, Marc Meulhof, Michiel Scholten en Leo Pessink net als vorig jaar aan het langste eind.

volle kantine tijdens dalfser voetbalquiz

Wie is eerste keeper van het nationale team van Curaçao? Welke Nederlander speelt momenteel bij Fiorentina? En wie is de enige Oostenrijker die vorig seizoen een doelpunt maakte in de Eredivisie? Dit soort vragen vuurde presentator Tom Wildvank af op de deelnemende teams. De voetbalkennis van enkele teams bleek bewonderenswaardig hoog en de top-drie ontliep elkaar amper.

Het winnende team, ‘Die antwoord ga ik niet bevragen’, scoorde uiteindelijk 95 van de 107 punten. De tweede prijs ging naar ‘Fanclub José Luis Chilavert’, afkomstig uit Raalte, met slechts één punt minder. Daar weer één punt achter eindigde het team van Rasenballsport Gorssel.

Lees ook

Nieuwe kleding voor de veteranen van VV Hoonhorst

HOONHORST – Twee sponsoren hebben afgelopen weekend de handen ineen geslagen om de voetbalveteranen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.