Home / Dalfsen Regio / vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

Zaterdag 24 november vindt in de Diamanthal in Balkbrug weer de maandelijkse vlooienmarkt plaats. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers organiseert al vele jaren een druk bezochte, gezellige en sfeervolle markt in de heldere geïsoleerde Diamanthal.

vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

De novembermarkt wordt altijd druk bezocht en het aanbod is groot. Twee hallen vol goederen, bestaande uit gebruikt, oud of overjarige spullen. Ook (boeren) antiek en verzamelspullen, alsmede ambachtelijk of handmatig vervaardigde producten worden verkocht.

De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur en bezoekers betalen 1,50 euro entree. Kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hand is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.diamanthal.nl of neem contact op met vlooienmarkt@diamanthal.nl.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.