Home / Dalfsen Regio / vilsteren probleemloos langs wapserveen

Positieve berichten vanuit de Molenesch, waar thuisclub Vilsteren geen enkele moeite had met het laaggeklasseerde Wapserveen. Tja, de ranglijst liegt nooit. “Inderdaad”, bevestigde Hendri Zwinselman, “een regelmatige overwinning en een makkelijke wedstrijd voor ons. Deze pot moesten we gewoon winnen.”

vilsteren probleemloos langs wapserveen

Tekst: Willem Lampe

De trainer van Vilsteren begon gelijk over het prachtige najaarsweer, een teken dat over de match weinig bijzonders te melden viel. Niels Noordman opende vanuit een vrije trap de score en stond ook aan de basis van de 2-0. De middenvelder stak pal voor rust een balletje op Justus von Martels die de actie op waarde schatte en promoveerde tot goal. Ook na de thee twee goals. Eerst is het vleugelverdediger-plus Jari Vlierman die het denkbeeldige scorebord doet verspringen van 2-0 naar 3-0. Justus von Martels bevestigde het vertrouwen van zijn coach, die hem als centrumspits posteerde en nam de vierde en laatste goal voor zijn rekening.

Stand 5A: Hoonhorst 7-19, IJhorst 7-16, DVSV 7-15, Old Forward 7-14, BEW 7-13 (26-11), Uffelte 7-13 (17-14), Vilsteren 7-13 (19-17), Giethoorn 7-10, Scheerwolde 7-9, Kuinre 7-7, Blankenham 7-5, Wapserveen 7-4, Diever/Wapse 7-2 en Willemsoord 7-0.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.