Home / / Veel doelpunten bij OZC dames 1

Veel doelpunten bij OZC dames 1

OMMEN – In een gelijkopgaande wedstrijd nam HZVV al snel een 0-3 voorsprong en vanaf dat moment leek OZC kansloos om nog wat van deze wedstrijd te maken. Toch knokte OZC zich terug in de wedstrijd en wist Inez Pat de 1-3 binnen te schieten door een schot buiten bereik van de Hoogeveense keeper binnen te schieten. Het duurde niet lang voordat ook de 2-3 werd binnengeschoten door Tanja Hamhuis. Dit leek ook de ruststand te worden maar HZVV counterde zich net voor rust naar een 2-4 voorsprong. OZC dames 1 kwam goed uit de kleedkamer, vastberaden nog iets aan de stand te doen. Enkele reddingen van keeper Ayla later, wist HZVV helaas voor OZC op fraaie wijze de 2-5 te maken. OZC gaf niet op maar het verloor deze middag van een efficiënter HZVV, dat uiteindelijk nog twee keer wist te scoren.

Zaterdag speelt OZC dames 1 om half drie in en tegen Bergentheim, een team dat de competitie goed begonnen is.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.