Home / / Veel benoemingen bij USV

Veel benoemingen bij USV

NIEUWLEUSEN – Tijdens de afgelopen week gehouden ledenvergadering van USV is Evert Runhart benoemd tot lid van verdienste. Voorzitter Michiel Smudde typeerde hem als hét boegbeeld van alle vrijwilligers van de club. Dick ten Klooster kreeg in het bijzijn van zijn familie de speld uitgereikt die hoort bij het erelidmaatschap van de vereniging.

Hij neemt afscheid, na maar liefst 22 jaar penningmeester te zijn geweest van de club. Dat was ook de KNVB niet ontgaan. Bondsafgevaardigde Arie Oeseburg had naast een oorkonde, de gouden speld van de KNVB meegenomen. Er waren meer benoemingen, maar dan op bestuurlijk niveau. Sander Eissen neemt de rol van penningmeester over en daarmee tevens zitting in het dagelijks bestuur van USV. Bas Kesselaar stroomt per 1 januari 2019 in als bestuurslid met de portefeuille media, waaronder de verdere ontwikkeling van de website. Hij volgt hiermee Eddy van der Steege op, die na zes jaar afscheid neemt van het bestuur.
Ten slotte werd Henry Bisschop verwelkomd achter de bestuurstafel. Hij neemt kantinezaken onder zijn hoede. Deze post was een aantal jaren onbemand, maar vraagt in de dagelijkse praktijk de nodige aandacht. Het bestuur is daarmee in samenstelling verbreed. ‘Geen vanzelfsprekendheid, want zeker voor dit soort functies liggen vrijwilligers niet voor het oprapen’, zegt voorzitter Smudde. “Hiermee ligt een goede basis om de komende jaren het beleid op diverse onderdelen vorm te geven.”

Kersvers erelid Dick ten Klooster werd toegesproken door voorzitter Michiel Smudde.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.