Home / Dalfsen Regio / tweede editie van iedereen zingt in dedemsvaart

Op 15 december vindt de tweede editie van 'Iedereen Zingt' plaats in Dedemsvaart. De organisatie is volop bezig om dit zangspektakel, omlijst door een sfeervolle kerstmarkt achter de Van Dedemtuin, in goede banen te leiden. Dit jaar is er een nieuw onderdeel toegevoegd: 'Wensboom Dedemsvaart'. 

tweede editie van iedereen zingt in dedemsvaart

Op 7 december wordt een grote kerstboom nabij het centrum geplaatst. Mensen kunnen hun (versierde) kerstgedachten in deze boom hangen. Het is een afgeleide van het populaire tv-programma ‘Joris’ Kerstboom’. Tot de Kerst kan iedereen iets in de boom hangen. Op de meeste dagen zullen er van 19.00 tot 20.00 vrijwilligers bij de Wensboom zijn om te assisteren en met mensen in gesprek te gaan over hun verhalen, ervaringen en gedachten. 

De gedachte is dat de Wensboom net als ‘Iedereen Zingt’ bijdraagt aan saamhorigheid en verbinding tussen mensen tot stand brengt en dat deze daarom ook mensen uit de regio zal aantrekken.

Het evenement ‘Iedereen Zingt’ wordt ook dit jaar weer voorafgegaan door lichttochten, waarbij deelnemers een route afleggen vanuit vier verschillende richtingen naar de Van Dedemkerk en ondertussen kerstliederen zingen onder muzikale begeleiding. De daarop aansluitende sfeervolle Grande Finale in de Van Dedemtuin en de gezelligheid op de kerstmarkt maken het evenement compleet.

Meer actuele informatie is te vinden op de Facebookpagina van ‘Iedereen Zingt’ en ‘Wensboom Dedemsvaart’.

 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.