Home / / Turnster Elize Vedder pakt zilver

Turnster Elize Vedder pakt zilver

NIEUWLEUSEN/NIJVERDAL – Afgelopen zaterdag is het wedstrijdseizoen begonnen voor de 3e divisie turnsters van GVN. In Nijverdal was de eerste plaatsingswedstrijd.

GVN heeft een aantal turnsters, die op dit landelijke niveau turnen. In de ochtend was het meteen goed raak bij de Jeugd 1 turnsters. Claudia Velthuijsen, Merel Benne en Elize Vedder hebben een prima eerste wedstrijd geturnd.
Claudia en Merel eindigden in de middenmoot. Maar Elize had een erg goede dag. Ze wist vooral op sprong te imponeren met de beste dag score. Bij de einduitslag mocht Elize het podium betreden en een zilveren medaille in ontvangst nemen.
Later op de dag waren de senioren aan de beurt. Altijd weer afwachten hoe dat verlopen zou. Als beste senior eindigde Sterre Bartels op een 15 de plaats. De andere senioren, Carlijn Beernink, Luna Sterken en Julia Vasse, hebben een redelijke wedstrijd geturnd met wisselende scores.
Gelijktijdig wisten bij de Pupil 2 Sophie Kijk in de Vegte en Ilse van Zwol een goede wedstrijd te turnen. Sophie wist een negende plaats te pakken. Ilse was een goede middenmoter. Een dag met wisselende resultaten, waar zeker verbeteringen zijn te behalen, voor de komende wedstrijd in december.

Lees ook

Basisschool St. Cyriacus in Dalfsen maakt van oude apparaten een verjaardagsfeest

DALFSEN – 163 basisscholen zamelden ruim 16.000 kilo aan kleine apparaten in voor recycling. Namens …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.