Home / Dalfsen Regio / toneelgroep ommerkanaal treedt op in buurthuis

Op vrijdag 23 en 30 november en zaterdag 1 december treedt de toneelgroep Ommerkanaal weer op. Een garantie voor een avond genieten in het Buurthuis Ommerkanaal. Bezoekers zien het blijspel 'Oetbreiding op 't erf', geschreven door Herman van der A.

toneelgroep ommerkanaal treedt op in buurthuis

Kortzichtigheid van Koops senior leidt tot vreemde situaties, waarbij menigeen een lik uit de pan krijgt. Door een aantal zeer goed gevonden intriges komt alles toch weer op zijn pootjes terecht. Het buurthuis is om half acht open en om 20.00 uur begint de voorstelling.

In de grote pauze vindt een verloting plaats met veel mooie prijzen. De opbrengst is voor het onderhoud van het buurthuis. Kaarten zijn te bestellen bij Ina Grootens (0523-613519) en Dik Kroese (0523-676419). De entree is 5 euro per persoon voor 3 euro voor donateurs. Voor bezoekers staat een kop koffie en een plak cake klaar.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.