Home / Dalfsen Regio / three billboards outside ebbing missouri in theater de stoomfabriek

‘Een western die laat zien hoe onrecht nietsontziende woede kan ontketenen, past perfect bij deze tijd. De harde humor van McDonagh en de komische timing van de acteurs maken het compleet’, aldus De Morgen over de film Three Billboards outside Ebbing, Missouri. Vrijdag is deze met vier Golden Globes beloonde rolprent te zien in Theater De Stoomfabriek.

three billboards outside ebbing missouri in theater de stoomfabriek

Deze Brits-Amerikaanse zwarte filmkomedie uit 2017 werd geschreven en geregisseerd door Oscarwinnaar Martin McDonagh. De hoofdrollen worden vertolkt door Frances McDormand, Woody Harrelson en Sam Rockwell. In de moordzaak van een jong meisje gaan maanden voorbij zonder resultaat. Moeder Mildred is wanhopig en furieus tegelijk en neemt een gewaagde beslissing. Ze laat drie niet mis te verstane boodschappen achter op evenzoveel reclameborden langs de weg naar het stadje Ebbing. Die zijn gericht aan sherrif William Willoughby. Als zijn hulpsheriff Dixon, een onvolwassen moederskindje met een voorliefde voor geweld, betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en de wetshandhavers alleen maar heftiger.

Vrijdag dus in De Stoomfabriek. Aanvang: 20.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek.nl en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.