Home / / Themabijeenkomst over omgaan met NAH

Themabijeenkomst over omgaan met NAH

DALFSEN – Het Mantelzorgteam van Saam Welzijn houdt dinsdag 27 november een themabijeenkomst over het omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22 in Dalfsen. Aanvang: 19.30 uur (tot ongeveer 21.30 uur). Gastspreker deze avond is Marga de Valk, coördinator van het Hersenletselteam Overijssel en consulent bij MEE. Een moeder vertelt over haar ervaringen als mantelzorger van een zoon met hersenletsel. De avond is kosteloos. Aanmelden kan via: i.bomers@saamwelzijn.nl of telefonisch: 0572-372882.

Lees ook

Pleidooi voor behoud molens: ‘Ommen verandert’

OMMEN – “Wie de moeite neemt te wandelen langs De Bollemaat, Den Lagen Oord of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.