Terugkeer wethouder Schuurman na uitval door ernstige rugklachten

DALFSEN – Wethouder Schuurman van de gemeente Dalfsen is een tijd uit de running geweest vanwege ernstige rugklachten. Het herstel is ingezet en er worden dan ook plannen gemaakt voor zijn terugkomst. De portefeuilles van Schuurman zijn tijdelijk verdeeld tussen wethouders Van Leeuwen en Uitslag en zij nemen zijn taken waar totdat Schuurman weer volledig aan het werk kan.

Ongeveer twee maanden geleden is wethouder Schuurman met ernstige rugklachten uitgevallen. De rugproblemen maakten het hem onmogelijk nog langer door te werken. Wethouders Van Leeuwen en Uitslag hebben tijdelijk zijn portefeuilles overgenomen en de volgende taakverdeling gemaakt:
Wethouder Van Leeuwen:
• economische zaken,
• beheer en onderhoud gemeentelijke gebouwen,
• integrale handhaving,
• ruimtelijke ontwikkeling.
Wethouder Uitslag:
• agrarische zaken en plattelandsvernieuwing,
• milieu en duurzaamheid,
• afvalbeleid,
• volkshuisvesting,
• monumenten en archeologie.

Het herstel van wethouder Schuurman verloopt voorspoedig en daarom wordt er nu gekeken wanneer en hoe hij zijn taken geleidelijk weer op kan pakken. Tot die tijd nemen wethouders Van Leeuwen en Uitslag zijn portefeuilles waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.