Home / / Terugkeer wethouder Schuurman na uitval door ernstige rugklachten

Terugkeer wethouder Schuurman na uitval door ernstige rugklachten

DALFSEN – Wethouder Schuurman van de gemeente Dalfsen is een tijd uit de running geweest vanwege ernstige rugklachten. Het herstel is ingezet en er worden dan ook plannen gemaakt voor zijn terugkomst. De portefeuilles van Schuurman zijn tijdelijk verdeeld tussen wethouders Van Leeuwen en Uitslag en zij nemen zijn taken waar totdat Schuurman weer volledig aan het werk kan.

Ongeveer twee maanden geleden is wethouder Schuurman met ernstige rugklachten uitgevallen. De rugproblemen maakten het hem onmogelijk nog langer door te werken. Wethouders Van Leeuwen en Uitslag hebben tijdelijk zijn portefeuilles overgenomen en de volgende taakverdeling gemaakt:
Wethouder Van Leeuwen:
• economische zaken,
• beheer en onderhoud gemeentelijke gebouwen,
• integrale handhaving,
• ruimtelijke ontwikkeling.
Wethouder Uitslag:
• agrarische zaken en plattelandsvernieuwing,
• milieu en duurzaamheid,
• afvalbeleid,
• volkshuisvesting,
• monumenten en archeologie.

Het herstel van wethouder Schuurman verloopt voorspoedig en daarom wordt er nu gekeken wanneer en hoe hij zijn taken geleidelijk weer op kan pakken. Tot die tijd nemen wethouders Van Leeuwen en Uitslag zijn portefeuilles waar.

Lees ook

Schaakvereniging Het Zwarte Paard start het nieuwe seizoen

OMMEN – Ook de schaakvereniging Het Zwarte Paard in Ommen is weer begonnen met de …

Home / Dalfsen Regio / terugkeer wethouder schuurman na uitval door ernstige rugklachten

Ongeveer twee maanden geleden is wethouder Schuurman van Dalfsen met ernstige rugklachten uitgevallen. De rugproblemen maakten het hem onmogelijk nog langer door te werken. Wethouders Van Leeuwen en Uitslag hebben tijdelijk zijn portefeuilles overgenomen. 

terugkeer wethouder schuurman na uitval door ernstige rugklachten

Het herstel van wethouder Schuurman verloopt voorspoedig en daarom wordt er nu gekeken wanneer en hoe hij zijn taken geleidelijk weer op kan pakken. Tot die tijd nemen wethouders Van Leeuwen en Uitslag zijn portefeuilles waar.

Lees ook

Schaakvereniging Het Zwarte Paard start het nieuwe seizoen

OMMEN – Ook de schaakvereniging Het Zwarte Paard in Ommen is weer begonnen met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.