Home / / Sv Dalfsen bekert verder na overwinning op HHC 2

Sv Dalfsen bekert verder na overwinning op HHC 2

Dalfsen speelde afgelopen zaterdagmiddag op Sportpark Gerner de bekerwedstrijd tegen HHC 2 uit Hardenberg. In verband met het late tijdstip (15.00 uur) werd de wedstrijd naar het verlichte kunstgrasveld verplaatst, wat achteraf een goede keuze bleek te zijn. De Hardenberg Heemse Combinatie startte sterk en Dalfsen werd gedwongen tot verdedigen. Het was te danken aan de sterk keepende Mark Knol dat er in de eerste 25 minuten niet werd gescoord door HHC. Na een half uur kwam Dalfsen beter in haar spel en doordat HHC sterk op de aanval speelde ontstond er ruimte voor de Dalfser spitsen. Vlak voor rust profiteerde Nick van Ringen van deze ruimte en wist met een afstandsschot de keeper van HHC te verrassen. Na de hervatting volgde een sterke periode voor Dalfsen, door goede en snelle combinaties wist Remco Hultink in slechts tien minuten twee keer te scoren. HHC was hiervan duidelijk van slag en Dalfsen trok het initiatief verder naar zich toe. Diverse goede mogelijkheden deden zich voor maar Dalfsen wist niet meer tot scoren te komen. Door de 3-0 overwinning weet Dalfsen zicht geplaatst voor de volgende bekerronde, waarvan de loting op woensdag 13 november a.s. plaats vindt. Zondag speelt Dalfsen om 14.00 uur thuis tegen v.v. Rolder Boys. Bij winst is Dalfsen zeker van de eerste periode titel.

Nieuwleusen oefende afgelopen donderdag tegen v.v. Dalen en won met 2-1. Dalen komt uit in de 3e klasse zondag en bezet daar de 3e plaats in deze competitie. In de 39e minuut kwam de thuisclub op een 0-1 achterstand. Na de hervatting wist Nieuwleusen door doelpunten van Wouter Tabbers, in de 60e en 86e minuut, de wedstrijd alsnog in winst om te buigen. Zaterdag 17 november speelt Nieuwleusen om 14.30 uur de competitiewedstrijd thuis tegen S.C. Lutten.

Lees ook

Succesvolle gebakjesactie in de week van de ontmoeting

DALFSEN – In het kader van de week van de ontmoeting verzorgden de Lions Club …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.