Stuwzangers treden op in Nieuwleusen

Het werd een bijzonder gezellige muzikale middag met ‘De Stuwzangers’ uit Vilsteren in ’t Witte Peerd te Nieuwleusen. Op bijna volle sterkte trad het koor aan, onder leiding van Flip Jonkman uit Heino.
Jan de Mink uit Heino verzorgde weer het geluid. En de opbouwploeg had er onder meer een mooi podium neergezeOok werd er evenook even stilgestaan bij de heer Wennemars , de vader van schaatser Erben Wennemars. Hij werd onlangs Koninklijk onderscheiden vanwege zijn 50 jaren werkzaamheid bij schaatsclub ‘De Stokvisdennen’ uit Dalfsen. Uit eerbied ging zijn pet af.
Om half drie werd de eerste sessie ingezet. In totaal passeerden drie sessies de revue van ongeveer 30 minuten.
Op zondagmiddag 9 december zingt het koor ‘De Stuwzangers’ in Partycentrum Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen aan de Sterrebosweg 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.