Home / Dalfsen Regio / stretch walker dagen bij helga schuurman schoenen en podologie

Donderdag 15 tot en met zaterdag 17 november staat bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie in teken van Stretch Walker dagen. De schoenenwinkel is te vinden aan de Burg. Backxlaan 37 in Nieuwleusen.

stretch walker dagen bij helga schuurman schoenen en podologie

Alle Xsensible schoenen zijn voorzien van stretchleder en hebben een speciale behandeling ondergaan, waardoor ze beschikken over een verbazingwekkende elasticiteit. Het stretchleer zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid. Alle Xsensible schoenen voelen aan als een tweede huid, zijn lichtgewicht en ademend.

De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar comfort voetbed. Xsensible schoenen zijn ook geschikt voor mensen met gevoelige voeten, hamertenen en hallux valgusklachten.

De Xsensible Stretchwalker is de schoen die u blij maakt! Bent u benieuwd hoe een schoen u blij kan maken? Kom op donderdag 15 november tot en met zaterdag 17 november vrijblijvend deze schoenen uitproberen. En zeg nou eerlijk, wie wil nou niet lekker lopen?

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.