Home / / Stichting Imminkhoeve blij verrast met driewieler

Stichting Imminkhoeve blij verrast met driewieler

LEMELE – De heer Peerdeman verraste Stichting Imminkhoeve onlangs samen met zijn kleinzoon met een prachtige driewieler. Peerdeman, oud-voorzitter van de Trefkoele in Dalfsen, leerde via dit sportcomplex de Vrienden van de Steunstichting Imminkhoeve kennen. Oorspronkelijk was de driewieler aangeschaft voor zijn vrouw, maar zij heeft er helaas te kort gebruik van kunnen maken.

Esther van der Kooij, directeur van Imminkhoeve, vertelt: “Het is ontzettend bijzonder dat wij deze mooie driewieler met ondersteuning in ontvangst mochten nemen. Onze gasten gaan hier volop gebruik van maken en de prachtige omgeving van het Vecthdal ontdekken. De fiets is op de juiste plek. We zullen er zorgvuldig mee omgaan en altijd denken aan de familie Peerdeman uit Dalfsen.”

Lees ook

Succesvolle gebakjesactie in de week van de ontmoeting

DALFSEN – In het kader van de week van de ontmoeting verzorgden de Lions Club …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.