Home / / Station Ommen in kerstsfeer

Station Ommen in kerstsfeer

OMMEN – Het is nog niet eens december en Sint Nicolaas en zijn zwarte pieten zijn nog in het land, maar de invloed van kerst is her en der al merkbaar. Hier en daar zijn de winkelstraten voorzien van (nep)sparrentakken met (nep)sneeuw, kerstballen, lachende kerstmannen van plastic en vrolijk makende sfeerverlichting. Maar niet alleen in de nabijheid van winkelcentra is de kerstsfeer merkbaar, ook op het pittoreske stationnetje van Ommen. Treinreizigers en forenzen worden in de kille, vroege ochtend feestelijk en sfeervol welkom geheten. Mist, kou en regen worden op slag vergeten. Hier wordt zelfs de grootste brompot vrolijk van toch?

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen neemt besluit over zoekgebied Dalfserveld-West

Strenge voorwaarden voor opwekken duurzame energie DALFSEN – Na uitgebreid onderzoek is Dalfserveld-West het meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.