Home / Dalfsen Regio / stamppottenbuffet bij zonnebloemafdeling ommen groot succes

Afgelopen vrijdag genoten 30 gasten en 9 vrijwilligers van ouderwets klaargemaakte stamppot boerenkool en hutspot. Om 12.00 uur was er in het Vlierhuis in Ommen professioneel bereide boerenkool met rookworst en/of hutspot met een gehaktbal. Wie na één keer opscheppen zin had in nòg een bord, kon dat gerust doen, want er was genoeg.

stamppottenbuffet bij zonnebloemafdeling ommen groot succes

Alle gasten genoten zichtbaar. De kosten waren voor zo’n overvloedig wintermaal wel om overheen te komen, 3 euro per couvert. Veel gasten vonden de prijs-kwaliteit verhouding verkeerd en gaven dan ook forse fooien tot wel 5 euro en zelfs meer.

Een drankje erbij en vooral veel, heel veel praten met elkaar. En daar was het de Zonnebloem-organisatie natuurlijk vooral om te doen. Gezellig samen eten en niet zoals zo vaak voor vele gasten helemaal alleen. Een lekker dessert volgde, met nu eens geen ijs maar een bavarois met slagroom en wafel, heerlijk.

De Zonnebloemafdeling Ommen heeft met dit creatieve initiatief een traditie in gang gezet die de gasten en vrijwilligers nog vaak willen meemaken. Wie ook wil helpen of wil deelnemen aan de activiteiten kan contact opnemen met afdeling Ommen van de Zonnebloem via 06-36249888 of 0529-453772.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.