Home / / Sportverkiezing Ommen 2018 van start

Sportverkiezing Ommen 2018 van start

Op woensdag 16 januari 2019 organiseert de gemeente Ommen in theater Carrousel de jaarlijkse Sportverkiezing. Op deze avond worden de titels toegekend aan de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van 2018.
Blijvende aandacht voor sport “We bieden ook dit jaar weer graag een podium aan die sporters, die het afgelopen jaar mooie en indrukwekkende sportprestaties hebben geleverd”, vertelt wethouder Ko Scheele. “Sporten is gezond, maar ook een belangrijke sociale factor. Daarom blijven we er als gemeente aandacht aan besteden. De sportverkiezing hoort daar onlosmakelijk bij. We hopen dat onze inwoners veel sporters voordragen voor de felbegeerde titels.”
Spelregels
Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet sprake zijn geweest van een aansprekende sportprestatie, zoals het behalen van een kampioenstitel of een promotie. Sporters tot 16 jaar komen in aanmerking voor de titel sporttalent. De kandidaten of ploegen moeten in de gemeente Ommen wonen of gevestigd zijn. Tot slot moet de sportprestatie geleverd zijn tussen 1 november 2017 en 31 oktober 2018.
Nomineren
Sporters kunnen tot en met 26 november 2018 worden genomineerd via de website www.ommen.nl/sportverkiezing. Met een toelichting waarom de sporter of sportploeg wordt genomineerd. Per categorie bepaalt een onafhankelijke jury welke drie genomineerden doorgaan naar de finale. In december worden de nominaties bekend en kunnen inwoners via de website stemmen op hun favoriete sporter of sportploeg. Op woensdag 16 januari 2018 worden de prijzen uitgereikt in theater Carrousel.

Lees ook

Wet Voorkeursrecht gemeenten op gronden Dalfsen Noord

DALFSEN – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen hebben op 30 maart 2021 besloten …

Home / Dalfsen Regio / sportverkiezing ommen 2018 van start

De voorbereidingen voor de Sportverkiezing Ommen 2018 zijn gestart. Alle inwoners van de gemeente Ommen kunnen de komende weken sporters en sportploegen voordragen die in hun ogen in aanmerking komen voor de titel Sportvrouw, Sportman, Sportploeg, Sporttalent 2018.

sportverkiezing ommen 2018 van start

Op woensdag 16 januari 2019 organiseert de gemeente Ommen in theater Carrousel de jaarlijkse Sportverkiezing. Op deze avond worden de titels toegekend aan de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en het Sporttalent van 2018.

Blijvende aandacht voor sport
“We bieden ook dit jaar weer graag een podium aan die sporters, die het afgelopen jaar mooie en indrukwekkende sportprestaties hebben geleverd”, vertelt wethouder Ko Scheele. “Sporten is gezond, maar ook een belangrijke sociale factor. Daarom blijven we er als gemeente aandacht aan besteden. De sportverkiezing hoort daar onlosmakelijk bij. We hopen dat onze inwoners veel sporters voordragen voor de felbegeerde titels.”

Spelregels
Om in aanmerking te komen voor een nominatie moet sprake zijn geweest van een aansprekende sportprestatie, zoals het behalen van een kampioenstitel of een promotie. Sporters tot 16 jaar komen in aanmerking voor de titel sporttalent. De kandidaten of ploegen moeten in de gemeente Ommen wonen of gevestigd zijn. Tot slot moet de sportprestatie geleverd zijn tussen 1 november 2017 en 31 oktober 2018.

Nomineren
Sporters kunnen tot en met 26 november 2018 worden genomineerd via de website www.ommen.nl/sportverkiezing. Met een toelichting waarom de sporter of sportploeg wordt genomineerd. Per categorie bepaalt een onafhankelijke jury welke drie genomineerden doorgaan naar de finale. In december worden de nominaties bekend en kunnen inwoners via de website stemmen op hun favoriete sporter of sportploeg. Op woensdag 16 januari 2018 worden de prijzen uitgereikt in theater Carrousel.

Lees ook

Wet Voorkeursrecht gemeenten op gronden Dalfsen Noord

DALFSEN – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen hebben op 30 maart 2021 besloten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.