Home / / Soepcafé bij Goede Buren

Soepcafé bij Goede Buren

OLST – Olst in Transitie houdt op zaterdag 24 november weer een soepcafé in het pand van Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 7 in Olst. Vrijwilligers koken een soepmaaltijd (met salade en nagerecht). De ingrediënten bestaan uit groenten en andere producten die in de lokale Plus-supermarkt zijn overgebleven, maar nog prima eetbaar zijn. Het Soepcafé vindt ditmaal plaats in Sinterklaassferen. Misschien dat de Sint of een Piet nog even langs komt. De deuren zijn geopend vanaf 17.45 uur. De maaltijd staat om 18.00 uur klaar. Het Soepcafé wordt georganiseerd in samenwerking met de Plus-supermarkt in Olst en het Noaberhuus. Iedereen is welkom; kom wel op tijd, want op is op. Een vrijwillige financiële bijdrage wordt op prijs gesteld. Zie verder www.olstintransitie.nl of Facebookpagina OlstInTransitie.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.