Home / Dalfsen Regio / snollebollekes naar muziekfeest het goede leven in hardenberg

De Snollebollekes komen op 15 december naar de Evenementenhal in Hardenberg voor Muziekfeest Het Goede Leven. Ze verkochten onlangs in razendsnel tempo hun eigen shows in het GelreDome uit. “Wij zijn zo blij! Snollebollekes komen naar Hardenberg, nog voordat ze heel Arnhem op z’n kop gaan zetten. Ze komen namelijk optreden tijdens de eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven in Evenementenhal Hardenberg”, zegt organisator Linda Braakman.

snollebollekes naar muziekfeest het goede leven in hardenberg

Snollebollekes brak in 2013 door met hun eerste hit ‘Vrouwkes’. Dit nummer won de BumaNL Award voor Beste Single. Vervolgens wist Snollebollekes meerdere hits aaneen te rijgen, waaronder ‘De vloer is lava’, ‘Links Rechts’ en ‘Feest waarvan ik morgen niks meer weet’. “In maart 2019 komen ze met een eigen show in het GelreDome en deze was binnen anderhalf uur uitverkocht. Toen hebben ze een extra show aangekondigd, maar deze is ook al uitverkocht. Dat bewijst des te meer hoe populair ze zijn. Wij zijn daarom erg blij dat het ons gelukt is om Snollebollekes naar Hardenberg te krijgen, ook voor de fans die net naast een ticket in het GelreDome hebben gegrepen”, aldus Braakman.

Met de komst van Snollebollekes zijn nu alle artiesten bekend voor de eerste editie van Muziekfeest Het Goede Leven op zaterdag 15 december in Evenementenhal Hardenberg. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Wolter Kroes, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel en John de Bever komen optreden tijdens dit muziekfestival. Muziekfeest Het Goede Leven begint om 20.00 uur en eindigt rond 24.00 uur.

Tickets zijn online te bestellen voor 17.50 euro via www.muziekfeesthetgoedeleven.nl 

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.