Home / Dalfsen Regio / sinterklaasmiddag bij de koppel

Op zaterdag 24 november organiseert De Koppel een kindermiddag waarbij er iets lekker gemaakt gaat worden. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn ook welkom. Omdat Sinterklaas bijna voet aan wal zet in Nederland, maken de kinderen pepernoten, chocolade en speculaas.

sinterklaasmiddag bij de koppel

Zin in deze Sinterklaasmiddag? Geef je dan uiterlijk 22 november op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Lees ook

Rectificatie: lezing Botanische reis door Lesotho

OMMEN – In het Ommer Nieuws van 12 januari jl. is per abuis een foutje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.