Home / / Sinterklaasfeest Bob en Bella en film ‘Médecin de campagne’ in De Stoomfabriek

Sinterklaasfeest Bob en Bella en film ‘Médecin de campagne’ in De Stoomfabriek

DALFSEN – Theater De Stoomfabriek te Dalfsen pakt deze week uit met een kindervoorstelling en een film. Speciaal voor de kinderen is er woensdag 28 november een Sinterklaasfeest met Bob en Bella en voor filmliefhebbers draait vrijdag 30 november de film ‘Médecin de campagne’.

Bob en Bella, wie kent ze niet, zijn inmiddels helemaal in de ban van de sint en zijn pieten. Woensdag 28 november gaat het tweetal op muzikaal avontuur in Theater De Stoomfabriek. En hen kennende gebeurt er tussendoor ook weer het nodige.
Wat ze die middag in ieder geval doen is het zetten van hun schoen. En ze gaan zingen natuurlijk. Bob en Bella hebben een heleboel (nieuwe) sinterklaasliedjes gemaakt. Wat inmiddels wel duidelijk is geworden, is dat de zwarte pieten alle hulp nodig hebben die ze
kunnen krijgen. En dus hebben Bob en Bella besloten in actie te komen. Maar ja, of dat allemaal goed uitpakt? Hoe dan ook, het wordt een vrolijke en muzikale middag met een verhaal. De voorstelling is geschikt voor kinderen van drie tot en met zeven jaar.
Aanvang: 15.00 uur. Kaarten kosten 8,50 euro.

Tragikomische Franse film

Al geruime tijd geleden bekeken de filmprogrammeurs van De Stoomfabriek de film ‘Médecin de campagne’, een heerlijke Franse tragikomedie van Thomas Lilti over een huisarts op het Franse platteland. Unaniem besloten ze: die moet op de programmering. Welnu, vrijdag 30 november is de in het thuisland bejubelde film te zien in het theater aan de Vecht.
Ergens op het Franse platteland woont en werkt huisarts Jean-Pierre, gespeeld door François Cluzet (Intouchables). De bevolking kan altijd op hem rekenen, dag en nacht. Hij heeft een luisterend oor, verzorgt en stelt gerust. Dan wordt hij zelf ziek en moet op zoek naar
vervanging. Ingewikkeld, want hij wordt gezien als onmisbaar en dat vindt hij zelf ook. Na veel vijven en zessen accepteert hij de hulp van Nathalie, een jonge dokter uit de stad. Dat is voor iedereen, Jean-Pierre incluis, op z’n zachtst gezegd behoorlijk wennen. Geholpen door
de tijd weet Nathalie de bewoners en Jean-Pierre voor zich te winnen.
Aanvang: 20.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdestoomfabriek en bij Primera in de Prinsenstraat in Dalfsen.

Foto: Robert Westera

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.