Home / / Sinterklaasactie Jongerencentrum Punt

Sinterklaasactie Jongerencentrum Punt

OMMEN – De Sinterklaastijd komt eraan! Dat betekent voor veel ouders cadeautjes kopen en voor de kinderen verlanglijstjes maken. Helaas hebben niet alle ouders de mogelijkheden om een cadeautje voor hun kind te kopen. Het Jongerencentrum Punt uit Ommen komt daarom in actie!

Heeft jouw kind mooi speelgoed in de kast, waar hij/zij niet veel meer mee speelt? En waar hij/zij een ander kind blij mee wil maken? Dan kun je deze cadeautjes inleveren bij het Jongerencentrum Punt aan de Chevalleraustraat 18 in Ommen op de volgende momenten:

Maandagavond 26 november van 19:00 uur tot 21:00 uur

Woensdagmiddag 28 november van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Het zou fijn zijn als je op een briefje aangeeft voor welke leeftijd het cadeautje bestemd is en of het voor een jongen of meisje geschikt is.
Ben jij ouder of ken jij ouders die dit jaar niet in de mogelijkheid zijn Sinterklaas cadeautjes te kopen. Meld je dan voor 1 december aan bij Marije Rodenburg-Versteeg. Op 5 december gaat er een groep Pieten op pad om de ingezamelde cadeautjes langs te brengen, zodat alle kinderen in Ommen Sinterklaas kunnen vieren.
Mochten er vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Marije Rodenburg-Versteeg. Dit kan door te mailen naar m.rodenburg@wijz.nu of te bellen naar 06-12506499.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.