Home / Dalfsen Regio / sinterklaas komt naar ommen en dalfsen

Sinterklaas is in het land! Vandaag reist hij gelijk door naar Ommen en Dalfsen om ook daar zijn opwachting te maken. 

sinterklaas komt naar ommen en dalfsen

Om 14.00 uur meert Sinterklaas aan in Dalfsen. Dit jaar komt hij op een andere locatie dan vorig jaar.De boot komt aan bij de kade bij de jachthaven van Dalfsen. De boot zal niet doorvaren naar de brug. Dit in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront. Nadat Sint zijn boot heeft aangemeerd aan de Vechtoever, zal hij samen met de Pieten en burgemeester Han Noten richting de Westermolen lopen en vandaar rechtsaf het centrum inslaan.

Ommen
Ook in Ommen maken de kinderen zich vandaag op voor de komst van Sinterklaas. Het programma start dit jaar om 16.00 uur. Om 16.30 uur legt hij zijn boot aan bij de Vechtkade. De Sint zal worden ontvangen door de Dikdakkers rond 17.30 uur op het kerkplein in Ommen. Ook is er in Ommen een spelletjesmiddag op de Markt, op het Kerkplein en aan de Varsenerpoortdie dit staat in het teken staat van Sinterklaas. De activitieit begint om 15.00 uur en duurt tot 17.00 uur.  

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.