Home / Dalfsen Regio / sinterklaas actie bij jongerencentrum punt in ommen

Sinterklaas zet zaterdag voet aan wal in Nederland. De tijd van verlanglijstjes en cadeautjes is dus aangebroken. Helaas ontvangen sommige kinderen geen cadeaus van de Sint. Daarom komt Jongerencentrum Punt uit Ommen in actie.

sinterklaas actie bij jongerencentrum punt in ommen

Speelgoed dat in de kast blijft liggen kan bij Jongencentrum Punt aan de Chevalleraustraat 18 in Ommen worden ingeleverd. Met dit speelgoed kunnen andere kinderen weer blij worden gemaakt. Op maandagavond 26 november van 19.00 tot 21.00 en op woensdagmiddag van 28 november van 14.0 tot 17.00 kan het speelgoed ingeleverd worden. Sinterklaas waardeert het als er een briefje bijzit, waarop staat of het speelgoed is bestemd voor een jongen of een meisje en voor welke leeftijd het is geschikt.

Ben jij ouder of ken jij ouders die dit jaar niet in de mogelijkheid zijn Sinterklaas cadeautjes te kopen. Meld je dan voor 1 december aan bij Marije Rodenburg-Versteeg. Op 5 december gaat er een groep Pieten op pad om de ingezamelde cadeautjes langs te brengen, zodat alle kinderen in Ommen Sinterklaas kunnen vieren.

Mochten er vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Marije Rodenburg-Versteeg. Dit kan door te mailen naar m.rodenburg@wijz.nu of te bellen naar 06-12506499.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.