sint en pieten bezochten marienberg

Udo Kampman, voorzitter van plaatselijk belang, heette Sint en zijn pieten welkom. Daarna liep het hele gezelschap, Sinterklaas zat in een scootmobiel, een route door de straten van Mariënberg, vergezeld door muziekkorps De Broederband, die gezellige liedjes speelden. In de straten stonden oud-hollandse spelletjes voor de pieten klaar, bedacht door de bewoners.

Na deze route werd het feestje voorgezet in gymzaal van de Regenboogschool. Hier werden ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en daarna werd er nog gezellig gezongen en gedanst op sinterklaasliedjes. Kinderen van de groepen 6, 7 en 8 konden in De Grendel kijken naar de film The Boss Baby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.