Home / Dalfsen Regio / sint en pieten bezochten marienberg

Sinterklaas en zijn zwarte pieten kwamen na vorig jaar in Beerzerveld, dit jaar in Mariënberg. Voor de winkel van Sietse Telman stonden veel kinderen uit Mariënberg en Beerzerveld hen op te wachten. Het duurde even en uiteindelijk werden ze gebracht door de vrijwillige brandweer van Bergentheim.

sint en pieten bezochten marienberg

Udo Kampman, voorzitter van plaatselijk belang, heette Sint en zijn pieten welkom. Daarna liep het hele gezelschap, Sinterklaas zat in een scootmobiel, een route door de straten van Mariënberg, vergezeld door muziekkorps De Broederband, die gezellige liedjes speelden. In de straten stonden oud-hollandse spelletjes voor de pieten klaar, bedacht door de bewoners.

Na deze route werd het feestje voorgezet in gymzaal van de Regenboogschool. Hier werden ook de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt en daarna werd er nog gezellig gezongen en gedanst op sinterklaasliedjes. Kinderen van de groepen 6, 7 en 8 konden in De Grendel kijken naar de film The Boss Baby.

Lees ook

Geen kind is zo aanwezig als het kind dat wordt gemist 

Wereldlichtjesdag in Ommen: herinneren en herdenken in het ontstoken licht OMMEN – Op 12 december …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.