Home / / Schaatsen slijpen en ruilbeurs in ‘IJskelder’

Schaatsen slijpen en ruilbeurs in ‘IJskelder’

OMMEN – Leden en seizoenabonnees van IJsvereniging De Doorloper Ommen kunnen zaterdag 24 november van 10.00 tot 12.00 uur op vakkundige wijze gratis hun schaatsen laten slijpen. Bovendien is er dan een ruilbeurs. Op de beurs worden voor gunstige prijzen schaatsen te koop aangeboden of geruild worden voor een andere maat. Ook zijn overtollige schaatsen welkom, waar andere schaatsers mogelijk weer blij mee worden gemaakt. De beurs en het schaatsen slijpen vinden plaats in paviljoen ‘de IJskelder’ in het Laar.

Lees ook

‘Genieten van een gezamenlijke maaltijd’

DALFSEN – Op zondag 25 oktober is er weer een ‘open tafel’ bij het Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.