Home / / Samenwerking Limburgia Ommen met ambachtsbakker Wim Blom

Samenwerking Limburgia Ommen met ambachtsbakker Wim Blom

OMMEN – Limburgia Ommen verkoopt sinds ongeveer een maand het ambachtsbrood van Bakkerij Wim Blom.

“Onze bakker stopte ongeveer een maand geleden met het bakken van brood en we wisten vrijwel direct dat het brood en banket van Bakkerij Wim Blom perfect in en bij onze winkel past. De bakkerij is een gevestigde naam en bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar!” vertelt Linda Boer van Limburgia Ommen.

Bakkerij Wim Blom staat net als Limburgia voor pure grondstoffen en een hoge kwaliteit. “Als enige bakker in Nederland gebruiken ze voor alle broden pure Nederlandse tarwe” weet Linda. “Door het klimaat in Nederland heeft het graan specifieke eigenschappen en vereist het speciale aandacht van de boer. Dit betekent meer ambacht; meer liefde en dus een mooier en vooral lekkerder eindproduct. Dat dit de juiste keuze was beseften we direct. We hebben nu al enorm veel enthousiaste en tevreden reacties ontvangen van onze vaste klanten, maar ook al van veel nieuwe klanten!” laat Linda enthousiast weten.
Ze geeft nog mee: “Vanaf volgende week zullen de klanten pas echt zien dat we een echte ambachtsbakker zijn. Het grootste deel van het assortiment van Bakker Wim Blom zal dan in onze winkel terug te vinden zijn. En we kunnen nu al vertellen dat dit stuk voor stuk overheerlijke producten zijn. Van de lekkerste broden, gevulde koeken tot aan krentenplakken en natuurlijk een fantastisch kerst assortiment komende maand!”

Als kennismaking ontvangen klanten van Limburgia deze week een folder met kortingsbonnen. Probeer een van de heerlijke producten met een korting en laat u verrassen!
Ook online bestellen is mogelijk vanaf 27 november via de website

www.wimblom.nl

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.