Saam Welzijn start koffiedrinkproject

DALFSEN – Saam Welzijn gaat van start met een koffiedrinkproject. Hiervoor worden zowel vrijwilligers gezocht als inwoners die graag van het project gebruik willen maken.

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek. Soms is het moeilijk om je verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Misschien is het al zo vaak verteld, maar bent u er nog niet over uit gepraat.
Saam Welzijn start daarom met een koffiedrinkproject dat ten doel heeft gezelligheid en afleiding te bieden aan inwoners; jongeren, volwassenen en ouderen die geen of weinig contacten hebben. Er is vaak maar één persoon nodig om al verschil te maken in het leven van onze inwoners. Wilt u deze vrijwilliger zijn, meldt u dan aan. Het vraagt één keer per twee weken ongeveer twee uurtjes en de wens en vaardigheden om een oprecht en open gesprek aan te gaan. Wat u hiervoor terugkrijgt is waardevolle tijd, invulling, waardering vanuit de inwoner en Saam Welzijn en indien nodig steun vanuit Saam Welzijn.
Bent u die inwoner die hier graag gebruik van wilt maken meldt u dan aan.Na een kennismaking komt er éénmaal per twee weken iemand bij u op de koffie. Zorgt u dan voor gezelligheid en een koekje erbij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.