Home / Dalfsen Regio / rosengaerde organiseert bazaar

Op woensdag 28 november is iedereen welkom op de jaarlijkse bazaar van Rosengaerde in Dalfsen . Deze start om 14.30 uur en duurt tot 18.00 uur. De bazaar wordt gehouden bij Rosengaerde aan de Pastoriestraat 1 in Dalfsen. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud, gezellige kraampjes en er is veel lekkers te koop. Met de opbrengst kunnen extra activiteiten voor de cliënten van Rosengaerde georganiseerd worden.

rosengaerde organiseert bazaar

Proef de heerlijke oliebollen, versgebakken kniepertjes of geniet van een suikerspin. Ook is er lekkere snert te koop Er zijn leuke prijzen te winnen bij het rad van avontuur. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes, zoals spijkerbroekhangen. Ook kunnen bezoekers op de foto in een arrenslee. 

Lees ook

Ledenvergadering en schoolschaatsen Stokvisdennen uitgesteld

DALFSEN – Tijdens de online bestuursvergadering van dinsdag 20 oktober, heeft het bestuur van De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.