Home / / PV de Luchtpost houdt open Huis

PV de Luchtpost houdt open Huis

OMMEN – In het vroege voorjaar ging de eerste schop er in en op zaterdag 24 november presenteren de postduivenhouders van PV de Luchtpost het nieuwe clubgebouw aan het publiek. Het prille onderkomen van de duivenclub is gelegen aan de rand van sportpark Westbroek, aan Het Arriërflier nummer 1. Er is in de voorbije maanden onder leiding van Gerrit Dankelman een hoop werk verzet. De bouwpastoor is naast overbuurman een fervent beoefenaar van de duivensport en wierp zich op als vraagbaak en kompas in de verhuizing van het Molenpad naar Het Arriërflier.

Voor deze gedenkwaardige dag is een programma opgesteld. De ontvangst van de genodigde gasten is tussen half twee en twee uur ’s middags. Aansluitend is de officiële opening. Naast Ton de Vries, afdelingsvoorzitter van het district Noordoost en woonachtig in het naburige Nieuwleusen, gaat ook wethouder Bert Jaspers Faijer het woord voeren. Rond half drie wordt door de aanwezigen getoast met een drankje, waarna het van half vier tot zes uur in de avond open Huis is.
Iedereen die de postduivenclub en de duivensport een warm hart toedraagt is van harte welkom om een kijkje te nemen in het gloednieuwe lokaal.

Tekst: Willem Lampe, foto: Iris Dankelman

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Home / Dalfsen Regio / pv de luchtpost houdt open huis

In het vroege voorjaar ging de eerste schop er in en op zaterdag 24 november presenteren de postduivenhouders van PV de Luchtpost het nieuwe clubgebouw aan het publiek. Het prille onderkomen van de duivenclub is gelegen aan de rand van sportpark Westbroek, aan Het Arriërflier nummer 1.

pv de luchtpost houdt open huis

Foto’s: Iris Dankelman

Er is in de voorbije maanden onder leiding van Gerrit Dankelman een hoop werk verzet. De bouwpastoor is naast overbuurman een fervent beoefenaar van de duivensport en wierp zich op als vraagbaak en kompas in de verhuizing van het Molenpad naar Het Arriërflier.

Voor deze gedenkwaardige dag is een programma opgesteld. De ontvangst van de genodigde gasten is tussen half twee en twee uur ’s middags. Aansluitend is de officiële opening. Naast Ton de Vries, afdelingsvoorzitter van het district Noordoost en woonachtig in het naburige Nieuwleusen, gaat ook wethouder Bert Jaspers Faijer het woord voeren. Rond half drie wordt door de aanwezigen getoast met een drankje, waarna het van half vier tot zes uur in de avond Open Huis is. Iedereen die de postduivenclub en de duivensport een warm hart toedraagt is van harte welkom om een kijkje te nemen in het gloednieuwe lokaal.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.