Home / / Puntendeling OZC Dames 1

Puntendeling OZC Dames 1

OMMEN – OZC grossiert in gelijke spelen deze competitiehelft. Zo ook deze zaterdag, een ijskoude middag op sportpark Moscou in Bergentheim. Direct in de eerste minuut kreeg Bergentheim een kans na balverlies bij OZC op het middenveld. Keepster Sanne Marsman redde uitstekend. En nog géén minuut later was het OZC dat brutaal de voorsprong pakte door een bal van de verdediging van Bergentheim te onderscheppen. Deze werd door Roos Bakker prima binnengeschoten. Luna van der Staay trok mee naar voren om de 1-2 binnen te schieten. Nog voor rust schoot Tanja Hamhuis de 1-3 binnen waar Bergentheim met enkele scherpe counters gevaarlijk dreigde te worden. Maar met de 1-3 werd de rust bereikt, een helft waar OZC het betere voetbal liet ien. Het speelde makkelijker de bal rond dan Bergentheim. Na rust een ander beeld, Uit een goede aanval vanuit het middenveld lukte het de snelle behendige spits de aansluitingstreffer binnen te schieten. En daarna maakte zij ook de gelijkmaker. Kansen voor OZC waren er wel maar met een gelijkspel zocht OZC uiteindelijk de warme kantine op sportpark Westbroek weer op.
Zaterdag 1 december is OZC vrij om vervolgens een week later op 8 december in Hardenberg om 15.00 uur te voetballen tegen HHC.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.