Home / Dalfsen Regio / pump up the 90s breidt uit naar 9 000 bezoekers

De aankomende editie van Pump up the 90’s in de Evenementenhal in Hardenberg groeit van 8.000 naar 9.000 bezoekers. De toenemende vraag naar kaarten heeft de organisatie uitgedaagd om naar uitbreidingsmogelijkheden te kijken. Door een andere routing en entree in gebruik te nemen en volledig gebruik te maken van de tweede hal (Foute 90’s & zer00’s stage) is het nu mogelijk om op zaterdag 8 december 9.000 bezoekers te ontvangen.

pump up the 90s breidt uit naar 9 000 bezoekers

Op dit moment zijn bijna 8.000 tickets verkocht voor Pump up the 90’s. “Daarmee zouden we al nagenoeg uitverkocht zijn en moeten we veel mensen teleurstellen. Daarom hebben we gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden en die zijn nu gevonden, waardoor we duizend extra bezoekers mogen verwelkomen. Met maar liefst 9.000 bezoekers wordt dit de allergrootste editie ooit van Pump up the 90’s, echt fantastisch”, zegt organisator Linda Braakman.

Tijdens deze 23e editie van Pump up the 90’s zijn er twee podia: Main Stage en Foute 90’s & zer00’s stage. Op Main Stage zijn optredens van DJ Paul Elstak, 2 Brother on the 4th Floor, Party Animals en DUNE, op Foute 90’s & zer00’s stage treden TMF-boegbeeld Jeroen Post, Jody Bernal, Captain Jack en Q-music Het Foute Uur op.

Tijdens Pump up the 90’s bestaan de muziekoptredens uit happy hardcore, eurodance en andere typische 90’s hits. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.pumpupthe90s.nl.

Lees ook

Integraal Huisvestigingsplan Primair Onderwijs

Toekomstbestendige onderwijsvoorzieningen voor basisonderwijs DALFSEN – Het college van burgemeester en wethouders en de schoolbesturen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.