Home / / Programmeren met Ozobot

Programmeren met Ozobot

NIEUWLEUSEN – Hou je van techniek en programmeren? Dat kan op woensdagmiddag 21 november in Bibliotheek Nieuwleusen van 14.00-15.00 uur. De minirobot Ozobot (met de doorsnede van een pingpongballetje) laat je bewegen door het maken van kleurcodepatronen. Dat kan eenvoudig met papier en stift.
Van 16 tot en met 23 november is de landelijke Week van de Mediawijsheid. Dan besteedt de Bibliotheek extra aandacht aan het bewust en kritisch omgaan met nieuwe media en internet door onder andere het oefenen van 21-eeuwse vaardigheden zoals programmeren.

Lees ook

Kindplein Oost concrete stap dichterbij

OMMEN – Woensdag 1 december hebben Stichting Floreant (CBS De Kardoen), Stichting OOZ (OBS Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.