Home / / Presentatie campagneteam Huntington

Presentatie campagneteam Huntington

OMMEN – Het campagneteam Huntington geeft woensdagavond 21 november een presentatie in Ommen. Bestuurslid Ellen te Molder zal een overzicht geven van de acties en achtergrond van het campagneteam, en onderzoeker Eric Reits zal een uitleg geven over de ziekte van Huntington en de stand van zaken qua onderzoek en trials.
De bijeenkomst is van 19.00 -20.30 bij de Horecaboerderij ‘ Het Reggedal’ op camping en Chaletpark Bergzicht, Dalmsholterweg 4, 8147 RB Giethmen. Schuif aan en neem vrienden en familie mee voor deze informele en informatieve bijeenkomst. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marja Boerman: boermanmarja@gmail.com

Lees ook

Boekstart voor baby’s en peuters

DALFSEN/LEMELERVELD – De bibliotheek start op 5 november met Boekstart voor baby’s en peuters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.